Korábban rögzített ajánlatainkból egy kattintással lehetőségünk van számlát készíteni. Ezt a Rögzített/Ajánlatok menüpont alatt a tovább számlázandó ajánlatot kijelölve van lehetőségünk elvégezni.

A Számlázás lehetőségre kattintva megjelenik egy új számla rögzítő ablak, melyre automatikusan rákerül az ajánlaton szereplő ügyfél és termékek is. A számla mentése előtt itt még lehetőségünk van módosítani a rögzített adatokon, amennyiben az ajánlathoz képest történtek változások, majd a számla elmentésével tudjuk véglegesíteni azt. Ezután rendelésünk teljesített  státuszba kerül, a róla készült számla pedig a Rögzített/Számlák menüpont alá rögzül be.

Fontos, hogy egy ajánlathoz csak egy számla készíthető tehát, ha ajánlatunkon szereplő tételeink csak egy részét számlázzuk ki, az ajánlat akkor is teljesített státuszt fog kapni, illetve az ajánlatból készített számla sztornózása esetén is megmarad az ajánlatoknál a teljesített státusz. A teljesített státuszban szereplő ajánlatokat rontani vagy módosítani már nincs lehetőség.