Korábban rögzített bizonylatainkból egy kattintással lehetőségünk van számlát készíteni. Ezt a Rögzített/Bizonylatok menüpont alatt a tovább számlázandó bizonylatot kijelölve van lehetőségünk elvégezni.

A Számlázás lehetőségre kattintva megjelenik egy új számla rögzítő ablak, melyre automatikusan rákerül az bizonylaton szereplő ügyfél és termékek is. A számla mentése előtt itt még lehetőségünk van módosítani a rögzített adatokon, amennyiben a bizonylathoz képest történtek változások, majd a számla elmentésével tudjuk véglegesíteni azt. Ezután rendelésünk teljesített státuszba kerül, a róla készült számla pedig a Rögzített/Számlák menüpont alá rögzül be.

Fontos, hogy egy bizonylathoz csak egy számla készíthető tehát, ha bizonylatunkon szereplő tételeink csak egy részét számlázzuk ki, a bizonylat akkor is teljesített státuszt fog kapni, illetve a bizonylatból készített számla sztornózása esetén is megmarad a bizonylatoknál a teljesített státusz. A teljesített státuszban szereplő bizonylatokat rontani vagy módosítani már nincs lehetőség.