A regisztrációt a https://www.kulcs-uzlet.hu/ oldalon található Ingyenes regisztráció gomb segítségével tudjuk elindítani.

Erre kattintva átirányít minket a böngésző a regisztrációs felületre (https://app.kulcs-uzlet.hu/login?action=registration), ahol cégnevünk, telefonszámunk, e-mail címünk és belépési jelszavunk megadása után már csak annyi dolgunk van, hogy elfogadjuk az Általános szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót majd a Regisztráció gombra kattintva létre is hoztuk saját Kulcs-Üzlet fiókunkat. 

Továbbá található egy Ajánlói kód mező is, amely egy kuponkód mező, amennyiben rendelkezik kereskedőnktől vagy hírlevelünk által kapott kuponkóddal azt kérjük ebbe a mezőbe másolja be.

A regisztráció napjától számolva a program 30 napig ingyenesen használható, ezt követően a szoftver díja havi 3.000 Ft + áfa. 

A 30 nap lejárta után a program jelezni fogja belépés után, hogy lejárt az ingyenes időszakod és a további használathoz előfizetés szükséges. Az előfizetés a CIB Bank Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, ahol első alkalommal meg kell adnod bankkártyád adatait. Továbbá a Beállítások/Fiók beállítások/Előfizetés menüben is bármikor lehetőséged van előfizetni a programra. 

Az Előfizetésed hónapját követő hónaptól minden soron következő hónap 1. napján kerül az Általad által megadott automatikusan bankkártya terhelésre a Havidíj összegével. Tehát innentől kezdve mi automatikusan levonjuk bankkártyádról a havidíjat. 

Itt első körben meg kell adnunk számlázási adatainkat, majd a Tovább a fizetésre gombra kattintva átirányít minket a program a fizetési felületre, ahol meg kell adnunk annak a bankkártyának az adatait, amiről levonásra kerül az előfizetés ideje alatt a program havidíja. Lehetőleg olyan bankkártyát határozzunk itt meg, amin minden hónap első munkanapján van elég fedezet a program havidíjának teljesítéséhez. A kártyaadatok meghatározása után a Fizetés gombra kattintva levonásra kerül az első havi díj (az első díj az előfizetés időpontjától függően a tárgy hónap végéig arányosan kikalkulált részösszege lesz a havidíjnak).
Innentől kezdve a havidíj minden hónapban levonásra kerül a megadott bankszámláról, amiről a számlát távnyomtatásban küldjük ki az előfizetés során megadott e-mail címre.

Az előfizetés státuszának megtekintésére a Beállítások/Fiók beállítások/Előfizetés státusz menüben van lehetőség és az előfizetés lemondására a Beállítások/Fiók beállítások/Előfizetés kezelése menüpont alatt lesz lehetőség az előfizetést követően.