A regisztrációt a https://www.kulcs-uzlet.hu/ oldalon található Ingyenes regisztráció gomb segítségével tudjuk elindítani.

Erre kattintva átirányít minket a böngésző a regisztrációs felületre, ahol nevünk, telefonszámunk, e-mail címünk és belépési jelszavunk megadása után már csak annyi dolgunk van, hogy elfogadjuk az Általános szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót majd az Új Kulcs-Üzlet fiók gombra kattintva létre is hoztuk saját Kulcs-Üzlet fiókunkat.

A regisztráció napjától számolva a program 30 napig ingyenesen használható, ezt követően a szoftver díja havi 3.000 Ft + áfa, amit bankkártyával tud kiegyenlíteni és ezt havi rendszerességgel a kártyájára terheljük, minden hónap első munkanapján.
Az előfizetést a Beállítások/Fiók beállítások/Előfizetés menüpont alatt hajthatjuk végre.


Itt első körben meg kell adnunk számlázási adatainkat, majd a Tovább a fizetésre gombra kattintva átirányít minket a program a fizetési felületre, ahol meg kell adnunk annak a bankkártyának az adatait, amiről levonásra kerül az előfizetés ideje alatt a program havidíja. Lehetőleg olyan bankkártyát határozzunk itt meg, amin minden hónap első munkanapján van elég fedezet a program havidíjának teljesítéséhez. A kártyaadatok meghatározása után a Fizetés gombra kattintva levonásra kerül az első havi díj (az első díj az előfizetés időpontjától függően a tárgy hónap végéig arányosan kikalkulált részösszege lesz a havidíjnak).
Innentől kezdve a havidíj minden hónapban levonásra kerül a megadott bankszámláról, amiről a számlát távnyomtatásban küldjük ki az előfizetés során megadott e-mail címre.

Az előfizetés státuszának megtekintésére és az előfizetés lemondására a Karbantartás/Beállítások/Fiók beállítások menüpont alatt lesz ezután lehetőség.