• Rögzített számlák listája:
    Rögzített számláinkat a Rögzített/Számlák menüpont alatt érhetjük el.

    Itt van lehetőségünk rögzítet számláinkat megnyitni, másolni, sztornózni vagy kiegyenlíteni egy-egy bizonylat kijelölése után:

A listában szereplő számlákat lehetőség van fejléc adatokkal, vagy tételesen is exportálni, illetve kötegelten nyomtatni is.

Listánk rendezhető dátum, bizonylatszám, partner név és nettó érték alapján növekvő és csökkenő sorrendbe.

A Szűrés funkcióra kattintva lehetőség van számláink listájára különböző szűrőfeltételeket meghatározni. Szűrhetjük a listát Típus szerint (ide tartoznak a távnyomtatási, és kiegyenlítési állapotok is), Fizetési módok, Partner név, Termék név, Projekt, Pénznem, illetve Kelte, esedékesség, teljesítés és kiegyenlítés dátumok alapján is.

A Tábla nézet jelölő aktiválásával csempés listanézetünk megváltoztatható táblás nézetre is a bizonylatok könnyebb átláthatósága érdekében:

  • BIZnisz:
    A program kezdőlapján található BIZnisz fülön láthatjuk bejövő és kimenő számláink alapján kalkulált bevételünk, kiadásunk és nyereségünk. A lekérdezésben lehetőség van egy adott projekt bizonylataira szűrni, illetve szűrhetünk pénznemre és időszakra is, valamint beállítható, hogy a diagram értékeit nettóban vagy bruttóban szeretnénk megjeleníteni.

  • Kiküldött számlák:
    A Kiküldött számlák menüpontra kattintva a főoldalon láthatjuk az általunk távnyomtatás segítségével kiküldött bizonylatainkat. A Megnyitva oszlopban pedig láthatjuk, hogy partnereink megnyitották-e már az ilyen módon kiküldött számláinkat.