Mielőtt kiállítjuk az első számlánkat, szükséges lesz megadni a Cégünk adatait.

Abban az esetben, ha nem Cégként, hanem egyéni vállalkozóként regisztrálunk a a Cég mezőbe a saját nevünket kell megadni, minden más adathoz pedig azt amit kér a mező. Amennyiben egyéni vállalkozók vagyunk az Egyéni vállalkozó jelölőt bepipálva a megadható cégadatoknál megjelenik az E.V. nyilvántartási szám mező is, ahol megadhatjuk nyilvántartási számunkat is.

Ha KATA-sok vagyunk, akkor a Beállítások/Fiók beállítások/Cégem adatai-n belül be kell pipálni a Kisadózó/KATA négyzetet. Ezáltal megjelenik egy KATA 2020 fül, ahol a KATA modult érhetjük el. Ezenkívül rákerül a számlára a kötelezően feltüntetendő Kisadózó felirat is.  

A KATA modulnál megadhatjuk az azévi KATA kezdeti dátumát. Ha már úgy kezdtük az évet, hogy KATA-sok vagyunk, akkor alapértelmezetten a január 1 lesz beállítva. Itt láthatjuk, hogy mennyi van még hátra a 12 milliós keretből, és hogy eddig mennyit számláztunk ki. Ugyanitt hozzáadhatjuk a nem Kulcs-Üzlettel kiszámlázott számlák összegét is, így ezeket is beleszámíthatjuk a KATA keretünkbe. FONTOS! Az adózási szabályoknak megfelelően, ide csak azok a számlák kerülnek jóváírásra, amelyek ki lettek egyenlítve, ugyanis amíg nem érkezik meg a pénz, addig a számlán lévő összeg nem számít bele a KATA keretünkbe. 

Ha túlléptük a KATA keretünket, akkor a program azt is kiszámolja nekünk, hogy mennyi lesz az extra adó mértéke.

A Kapcsolati beállítások fülnél megadhatjuk elérhetőségeinket, amiket szerepeltethetünk a számlán, ha szeretnénk. Ezeket a Beállítások/Bizonylat beállítások/Fejléc beállítása menüpont alatt tehetünk meg.

Az Egyéb fülnél megadhatjuk a logónkat valamint kiválaszthatjuk az Alapértelmezett fizetési módot.