TARTALOMJEGYZÉK

Cashbook fiók összekötése Kulcs-Üzlet fiókkal

 

A Casbookba be kell lépni https://cashbook.hu/auth/login , itt meg kell adni a belépéshez szükséges adatokat, majd miután beléptünk a Beállítások- Alap beállítások menüben ki kell másolnunk az Együttműködés más programokkal titkos hitelesítő kulcsot.

Ezt a titkos hitelesítő kulcsot át kell másolnunk a Kulcs-Üzletben, amelyet úgy tudunk megtenni, hogy miután beléptünk a Kulcs-Üzlet számlázóba a Beállítások fülön kiválasztjuk a Cashbook, majd a Cashbook beállítások menüt: itt kell megadnunk a Cashbooktól kapott titkos hitelesítő kulcsot, illetve be kell pipálni az automatikus szinkronizálás opciót. Ha ez a kettő mező aktív, akkor az azután kiállított számlák automatikusan szinkronizálódnak a Cashbookba.

Feltöltött számlák státusza

Beállítások/Főkönyvi beállítások/Feltöltött számlák státusza alatt látjuk az eddig feltöltött számlák számát, a kiállítás időpontját, a Cashbookban tárolt státuszkódját, illetve a hozzá tartozó üzenetet is.

Korábbi számlák feltöltése Cashbookba


Lehetőség van korábbi számlák feltöltésére a Beállítások/Főkönyvi beállítások/Feltöltetlen számlák listája alatt. Itt elegendő a sor végén, a megfelelő számlához tartozó checkboxot bepipálni, majd a feltöltés gombra kattintani. Lehetőség van egyszerre több számla feltöltésére is, több checkbox bepipálásával, viszont érdemes egyidejűleg maximum 5 db számlát feltölteni, mert túl sok számla egyidejű felöltése esetén időtúllépés miatt megszakadhat a feltöltés.