1. A Beállítások/Fiók beállítások menüben kattints az Előfizetés gombra. (Figyelem! Ha itt Előfizetés helyett Lemondás gombot látsz, akkor aktív előfizetéssel rendelkezel, kérjük ne fizess elő újra.)


2. A cégadatok kitöltése után kattints a "Tovább a fizetésre" gombra.

3.  Ezután továbbkerülsz a CIB Bank Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalra, ahol meg kell adnod bankkártyád adatait.  Ezután a Fizetés gombra kattintva nagy valószínűséggel meg kell erősítened a vásárlást egy sms-ben kapott kóddal, vagy ha van a bankodhoz mobilos applikáció és le van töltve a telefonodra, akkor egy értesítés segítségével megerősíted a vásárlást.


4. Ezután egy kis várakozás következik, ez előfordulhat hogy eltarthat egy pár percig is. 

5. Ha sikeres volt a fizetés akkor az alábbi képet kell látnod! Eztán rövidesen megkapod a havi előfizetésről szóló számlát az általad megadott e-mail címre is, amely már értelemszerűen nem igényel pénzügyi teljesítést. +1. Ezután a program minden hónap 1.je és 5-e között megpróbálja levonni a havidíjat, ugyanis automatikus fizetési rendszerünk recurring, azaz ismétlődő fizetési megoldással dolgozik. Ez egy olyan fizetés, mely során a Kártyabirtokos által a első előfizetés alkalmával megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása és a Kártyabirtokos aktív közreműködése nélkül. Ebben az esetben az előfizetés során a Kártyabirtokos hozzájárul az ismétlődő fizetésekhez és ezen hozzájárulás alapján a Kártyaelfogadó kezdeményezi a fizetéseket. Ez mindössze annyit jelent, hogy amíg le nem mondod a program használatát, addig nem szükséges minden hónapban az előfizetéssel bajlódnod.