A Munkalapok menüben kerül megjelenítésre minden olyan bizonylat, amelyet korábban rögzítettünk.

1.: Ezen felületen is elérjük az Új munkalap kiállítását a gombra kattintva.


2.: A munkalapokra lehetőségünk van szűrni különböző szűrési feltételekkel.

Keresés a listában: általános keresőmező, ami minden értékben keres a munkalapon belül.

Bizonylatszám: A bizonylatszám oszlopban keres, akár rész érték is megadható.

Megrendelő: Listából kiválaszthatóak azon partnerek, akikkel már került kiállításra munkalap, a kiválasztott partnerre szűrve megjelenik minden munkalap, amely az adott partnernek került kiállításra.

Állapot: Ezen szűrőfeltétellel lehetséges leszűrni azokra a munkalapokra, amelyeknél megadásra került egy állapot, ezen állapotok manuálisan megadhatóak a Munkalap beállítások menüben.

Dátum típusa: A dátumnál lehetséges a munkalap keltére és teljesítési dátumára szűrni. Majd ehhez két érték adható meg a nyitó dátum és a záró dátum, amelyek által időintervallum is adható meg.


3. A listában alapértelmezetten bizonylatszám szerinti csökkenő sorrendben kerülnek megjelenítésre a bizonylatok, mindig a legfrissebb bizonylat jelenik meg legfelül, de a Bizonylatszám melletti nyílra kattintva bizonylatszám szerinti növekvő sorrendbe is tudjuk rendezni a bizonylatokat (legrégebbi lesz legelöl).


4. Adott bizonylatnál a jobbra mutató nyílra kattintva megjelenik a menüsáv, ahol választani tudunk az egyes munkalapot érintő parancsok közül. 


5. A beállított szűrőfeltételeknek megfelelően a munkalapok exportálása gombra kattintva letöltésre került egy xlsx, amely tartalmazza a munkalapok minden rögzített adatát.


6. A tömeges PDF export gombra kattintva megjelenik egy felület, ahol ki tudjuk választani mely munkalapokat kívánjuk egy PDF-be összefűzve letölteni.


1. Az utolsó oszlopban a jelölőnégyzet segítségével kiválasztható mely munkalapokat kívánjuk egy PDF fájlba letölteni. Miután kiválasztottuk a munkalapokat a Kijelöltek letöltése gombbal tudjuk elindítani a PDF letöltését (2.). Ekkor automatikusan letöltődik eszközünkre a generált PDF.