Mostantól lehetőségünk van egy meglevő munkalapot a Kulcs-Üzlet Szerviz és munkalap moduljából egyből kiküldeni a megrendelő részére.

A kiküldeni kívánt munkalapon kiválasztjuk a Menü gombot.


Az oldalról beúszó menüből a Küldés parancsot választva már meg is nyílik egy ablak, ahol a küldéshez szükséges információkat tudjuk beállítani.Megadhatjuk az e-mail címzettjét, amennyiben több címzettnek szeretnénk elküldeni úgy szóközzel és pontosvesszővel ( ; ) elválasztva több e-mail cím is beírható. 


Ezen kívül a Tárgy és a Tartalom mezőkben megadásra került egy alapértelmezett formátum, viszont ezt bármikor személyre tudjuk szabni.


A [Partner neve], [Kapcsolattarto neve] és a [Cegnev] olyan változók, amik automatikusan kitöltésre kerülnek a levél kiküldésekor. Így ezen változókat szabadon használhatjuk a levélben, a partner és saját adatlapunkról ezen információkat automatikusan kigyűjti a rendszer.


Ha megadunk egy egyedi szöveget, majd azzal kiküldjük a levelet, akkor ez a szöveg eltárolásra kerül a következő munkalap kiküldésre is, de az Alapbeállítás visszaállítása gombbal bármikor vissza tudjuk állítani a rendszer alapértelmezett szövegét.


Amennyiben bepipáljuk a Kérek levél másolatot, úgy a saját cégadatainknál megadott e-mail címre is kiküldésre kerül a levél.Ezután két kiküldési lehetőség áll rendelkezésünkre:

1. Gmail küldés

Amennyiben a böngészőben be vagyunk lépve egy Gmail fiókba, úgy a Gmail küldés gombra kattintva egy új lapon megnyílik az e-mail küldés felület a korábban beírt címzettel, tárggyal és tartalommal. Továbbá beillesztésre kerül egy URL, amelyen a munkalap tekinthető meg és nyomtatható ki vagy tölthető le. Amennyiben szeretnénk itt még tudunk plusz információkat az e-mailben írni vagy akár egyéb fájlokat csatolni.

Fontos! Ebben az esetben a feladó az a Gmail fiók e-mail címe lesz, amelyben be voltunk jelentkezve, továbbá ez az e-mail kiküldés már független a Kulcs-Üzlettől, így ha a címzett válaszol, az már a saját Gmail fiókunkba érkezik. 


2. Kulcs-Üzlettel való kiküldés

Ha a Küldés a Kulcs-Üzlettel parancsot választjuk, abban az esetben a feladó a postmaster@app.kulcs-uzlet.hu lesz. Ha a megrendelőnk erre az e-mailre próbál automatikusan válaszolni, úgy az nem fog megérkezni, emiatt fontos a levélben jelezni milyen elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot kérdés esetén.